FAQs

<Project Design Kosten en Betaling

Hoe lang duurt het om mijn project af te ronden?
De tijd om een ​​project te voltooien is afhankelijk van de grootte van het project. Kleine projecten kunnen in een week of twee worden voltooid, terwijl grote projecten soms kan duren zo lang als 6 maanden.

Hoeveel zal mijn project kosten?
Kosten zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Een project kan kosten zo weinig als 199 euro. Een basis website zal minder dan een grote en complexe e-commerce site kosten.

Hoe en wanneer moet ik je betalen?
Een gecontracteerd project vereist in het algemeen 1/2 van het project vergoeding wanneer het contract wordt ondertekend, met het saldo op de voltooiing van het project. Voor diensten die per uur worden gefactureerd, zal een overzicht worden verzonden naar u op het einde van elke maand, per e-mail of per post .

Wat is het verschil tussen een gecontracteerd project en per uur factureren voor de diensten?
-Een gecontracteerd project verwijst in het algemeen naar een nieuw origineel project of een nieuwe redesign project voor een nieuwe klant of een bestaande klant die een nieuw project nodig heeft.
– Per uur facturering verwijst naar enig onderhoud aan bestaande projecten die niet wordt gedekt door een pre-paid onderhoudsplan.

Domeinnamen en hosting

Wat is een domeinnaam?
Een domeinnaam wordt gebruikt om direct een computers browser naar een website.  Deze namen kunnen worden “gekocht” door vele online diensten voor een periode van 1 tot en met tien jaar en moet aan het einde van de geselecteerde tijd worden verlengd.

Hoeveel kost een domeinnaam kost?
SB Net Solutions zal een domeinnaam gratis voor elk nieuw project gecontracteerd registreren. De registratie van een domeinnaam vervalt één jaar na de datum van registratie. De opdrachtgever is gehouden om de registratie van een domeinnaam te vernieuwen voordat het een jaar tijd verstreken is tegen een prijs afhankelijk van de domeinnaam extensie .

Wie is eigenaar van de domeinnaam?
U bent de eigenaar van de domeinnaam. We zullen de naam en elke schub-domeinnamen u beheren.

Kan ik mijn eigen hosting te regelen?
Ja, hoewel de meeste klanten de voorkeur te hebben SB Net Solutions regelen en beheren van hun hosting, bent u meer dan welkom om uw eigen afspraken te maken. U moet SB Net Solutions te voorzien van de nodige informatie om de toegang tot uw hosting service mogelijk te maken. U zult ook moeten ervoor zorgen dat de service die u regelen compatibel is met het ontwerp projecten.

Wat is inbegrepen in uw hosting service?
SB Net Solutions zal het opzetten van uw website op de host server. U krijgt u toegang tot uw web statistieken. Wij zullen alle e-mailaccounts die u nodig heeft te maken en te behandelen kwesties technische ondersteuning als dat nodig is. Voor web hosting kosten, ga naar web hosting prijzen.


Waar zijn uw sites gehost?

Alle projecten georganiseerd door SB Net Solutions worden op een server colocated in datacenter in Amsterdam en deze wordt onderhouden door Skynethosting